recensies

Amy is enorm creatief, secuur, en levert haar werk enorm snel. Brainstormen met Amy is leuk en easy en het is een groot plezier om met haar samen te werken. Een 'binnen de lijntjes' corporate opdracht of een creatieve 'out-of-the-box' klus, voor beiden is Amy the right pick!

Rosemarijn, eventmanger bij Boskalis

Het is fijn samenwerken met Amy. Ze heeft veel plezier in wat ze doet, ze is erg creatief en denkt altijd met je mee. Amy heeft meerdere opdrachten voor ons uitgevoerd, altijd naar volledige tevredenheid; mooie eindresultaten in combinatie met een snelle en persoonlijke service.

Selene, marketing officer bij Damen Marine Components

Bij het opstarten als ZZP-er heb je al genoeg aan je hoofd, het was dus heel fijn om het ontwerpen van een logo, het opzetten van een website etc. aan iemand te kunnen overlaten. Amy heeft mij echt ontzorgt op dat moment en ik heel blij met wat zij voor mij heeft gemaakt op basis van mijn wensen. De samenwerking was vriendelijk en ontspannen en toch heel professioneel!

Arnold, eigenaar van vd Have projects

Inmiddels werken we al weer ruim een jaar samen met Amy en we zijn erg blij met het resultaat! Ze heeft al veel voor ons kunnen betekenen. Ze is professioneel en zorg ervoor dat ons bedrijf ook professioneler overkomt. Ze heeft een hele nieuwe huisstijl gemaakt voor ons en dit al doorgevoerd op meerdere plekken. We kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking.

Emily, office manager bij Polymedia Europe

Samen met Amy hebben we al veel mooie web-designs mogen ontwikkelen. Amy denkt goed mee, is creatief, professioneel en ook nog eens gezellig :) Ik raad iedereen aan om met Amy samen te werken. Je bent verzekerd van een goed eindresultaat!

Floris, eigenaar van Floboost

Amy weet elke keer de vraag/opdracht weer te vertalen is iets geweldigs! Ze luistert goed, maar denkt ook echt met je mee.  Je kunt echt merken dat ze plezier heeft in wat ze doet en dat zie je terug in het reslutaat.

Marcel, human resources bij Defenture

Amy heeft mij ondersteund bij de inzet van social media. Het was een hele fijne samenwerking! Ze schakelt snel, is flexibel en heeft veel kennis van zaken.  

Suzanne, communicatie en PR bij De Bibliotheek Schiedam

© 2024 Design by Aim · Algemene voorwaarden